Tervetuloa ihmeelliseen maailmaan, luvassa kaikenlaista onnistunutta ja ei niin onnistunutta.

maanantai 21. tammikuuta 2013

Kenny pipo

Eräällä foorumilla heräsi keskustelua siitä kuinka haasteellista on saada lapsen kasvot pysymään lämpöisenä kovassa pakkasessa ja tuulessa. (posket ja nenä nyt ainakin) Ja sitten joku linkitti south parkin Kennyn kuvan ja totesi että tuon tyylinen hattu voisi olla hyvä. Siitä se ajatus sitten lähti ;)

Muutaman prototyypin jälkeen saan esitellä:

Kenny pipo by Reptile:

On siis kokoa onesize; mahtuu 1,5v ja 6v. Ja kasvot pysyy kovassakin pakkasessa lämpöisinä.

Kenny pipo by Reptile

Tarvitset 7 veljestä paksuista lankaa, 3,5 ja 3 puikot. 3 kokoisena joko 40cm pyöröpuikot tai sukkapuikot. Langankulutus n. 75g

Luo 30s 3,5 puikoilla

Neulo tasona 2o 2n joustinneuletta 36krs

Kun olet neulonut 36krs, aloita kavennukset. Jatka koko ajan joustinneuletta jo neulotun mukaan. Neulo 7s ja neulo 2s yhteen, neulo 12s ja sen jälkeen 2s yhteen, neulo 7s. Käännä työ, neulo 6s ja 2s yhteen, neulo 12s ja 2s yhteen, neulo 6s. Käännä työ. Jatka kavennuksia kunnes reunasilmukat loppuvat, tässä vaiheessa jäljelle olisi pitänyt jäädä 14s.

Poimi jo neulotun kappaleen molemmista sivuista 36s, samalla tavoin kuin esim. sukan kantapäästä. Tässä vaiheessa työssä on 86s. Jatka 2o 2n joustinneuletta tasona 35krs.

Kun olet neulonut 35krs, vaihda työhön 3 sukkapuikot tai 3 40cm pyöröpuikko.
Luo 2s langankiertoina ja jatka työtä suljettuna neuleena. Tee 12krs ja päättele silmukat.

Poimi kasvojen ympärille tulevan osan reunoista 3 puikoilla 76s, aloita 2o 2n joustinneule suljettuna neuleena. Neulo 14krs ja päättele silmukat.

Ja valmiina pitäisi näyttää tältä:


2 kommenttia:

  1. Vautsi, onpa hyvä keksintö! Kiitos, kun kirjoitit ohjeenkin!

    VastaaPoista
  2. Tää tekolistalle. Lisäksi kovalla tuulella jotain tuulenpitävää hattua korville tai huppu. Tänä talvena munkin liinalapsi pitää posket lämpöisinä.

    VastaaPoista