Tervetuloa ihmeelliseen maailmaan, luvassa kaikenlaista onnistunutta ja ei niin onnistunutta.

sunnuntai 28. elokuuta 2011

Tähtiä

Hipsiäisen ja Hapsiaisen äiti rakastaa tähtiä, ja sen takia niitä onkin kaapissa jos jossakin värissä ja monta metriä. Koska taas on tullut hankittua kankaita ja ne eivät enää meinaa mahtua kaappiin, on ollut pakko alkaa ommellakin niistä jotain. Koko viikon olen itse sairastanut ja tänään oli ensimmäinen terve päivä, joten olihan se sen kunniaksi ommeltava :D

Hapsiaiselle trikoo tähtipaita koossa 74cm ja haalarihousut tähtivelourista 74/80cm ja pipoja pienempi tähtitrikoosta, on sopiva nyt. Meillä on ollut ongelmana sopivan mallisen pipon löytäminen. Yleensä niissä on nauhat joita hapsiainen ei voi sietää vaan huutaa kitarisat vilkkuen jos sellaiset yrittää solmia leuan alle. Tai sitten ne ovat niin korkeita että tulevat silmille kun asettuvat fiksusti korville. Isompi tähtipipo on velouria ja menee sitten kypärämyssyn kanssa kylmemmällä kelillä. Sydänpipo on näiden tähtien väliltä. Tällä mallilla tulee varmaan tehtyä monta pipoa kun tuli täydellinen Hapsiaisen päähän.


Hipsiäiselle sini-musta tähtipaita koko 116 kaava on muokkaus jostain ottobren tunikasta :D Hipsiäinen itse valitsi tämän kankaan. Valitsi muitakin mutta niihin ei vielä energia riittänyt.


Sekä Hapsiaiselle panda-kankaasta tunika-paita 74cm. Tuota kangasta olisi kaapissa vaaleanpunapohjaisenakin. Helman ompelin (kuten muissakin paidoissa) jousto-ompeleella. Kun ei tuolla Hipsiäisellä ole mitkään saumat pitäneet ilman ratkeamista jollei niitä ole tuolla ompeleella ommellut. Joten varmuuden vuoksi Hapsiaiselle sama.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti