Tervetuloa ihmeelliseen maailmaan, luvassa kaikenlaista onnistunutta ja ei niin onnistunutta.

keskiviikko 24. elokuuta 2011

Hipsiäiselle autoja

Hipsiäinen tahtoi hupparin ja tahtoi niitä monta, kuulema ainakin punaisen, sinisen, ruskean, keltaisen, vihreän ja valkoisen. Ja niissä kaikissa pitää olla huppu ja lohikäärme ja hupulla pitää saada kasvot peittoon koska niinhän kaikilla ninjoilla aina on.

Teimme sitten kompromissin ja Hipsiäinen valitsi kangaskaapista haluamansa kankaan josta tein hupparin. Hän päätyi Metsolan mustaan auto-kankaaseen.

Koko paita aiheutti varmasti kymmenen harmaata hiusta. Ensin ompelin hihan kiinni kaula-aukkoon. Lopuksi kaula-aukko oli liian suuri. Piti sitten laittaa koko matkalle kiertämään resori. Sitten se huppu olikin liian lyhyt ja matala, onneksi siinä oli jo tuo resori niin ei niin haitannut. Valmiissa vaatteessa olikin sitten Hipsiäisen mielestä parantamisen varaa. Hiippahuppu on tontuille, ja hänhän ei mikään tonttu ole. Lisäksi paidassa olisi pitänyt olla ehdottomasti vetskari, noh ehkä ensi kerralla.

Kaavana on joku muokattu raglanhihainen paita, oletan että jostain vanhemmasta OB:sta otettu. Kankaana auto-joustista ja huppu vuoritettu punaisella joustiksella. Hiippahuppu piirretty itse. Koko 116Ei kommentteja:

Lähetä kommentti