Tervetuloa ihmeelliseen maailmaan, luvassa kaikenlaista onnistunutta ja ei niin onnistunutta.

maanantai 30. heinäkuuta 2012

Heinäkuun hiljainen

On liian kuuma, paljon töitä ja sen lisäksi pitäisi juosta yhdessä sun toisessa paikassa. No on sitä tullut jotain tehtyäkin ei ole vaan saanut aikaiseksi kuvattua ja siirtää kuvia koneelle :D On tullut lähinnä neulottua. Neljät villasukat itselle, 9kpl aviatrixeja, pari muuta pipoa ja syöpää sairastavalle sukulaiselle 3 kpl puuvillaisia pitsineulemyssyjä.

Ja muutaman t-paidan taiteilin Hipsiäiselle jonka mielestä kaikki vaatteet on ihan tylsiä ja tyhmiä. Ja hän ei kuulema enää tykkää kuin sinisestä. Joten tilasin sitten sinistä merirosvotrikoota ja Noshin sinistä kuumailmapallo jerseytä. Merirosvot kelpasi, Noshin kohdalla mokoma ilmoitti että hän tykkää sinisestä ja kun ihmettelin että eikö se ole sininen, oli vastaus että ei oikeanlainen sininen. Valmis paita kuintenkin onneksi sai hyväksynnän että sitä voi nyt kuitenkin pitää päällään. Kaava on oma ja kokona 122cm.

Hapsiaiselle tein sitten Noshista tunikan pussihihoilla. Kaava oma kun tuo on niin pitkä ja kapea että en jaksa muokata valmiskaavoja. Leveydestä saa olla 68 ja pituudesta 86 niin ei ne enää näytä mitenkään samalta kuin alkuperäinen. Niin ei auta kun säveltää itse. Tämä siis kapea 86cm.






4 kommenttia:

  1. Suloinen parivaljakko ja erityisen ihania vaatteista oli nuo kuumailmapallolliset :)

    VastaaPoista
  2. No kyllähän noilla kelpaa! :)
    Ihania vaatteita ja suloisia lapsia. <3

    VastaaPoista