Tervetuloa ihmeelliseen maailmaan, luvassa kaikenlaista onnistunutta ja ei niin onnistunutta.

sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Liinalaukku

Halusin kokeilla toisenkin liinalaukun tekemistä. Kantoliinalla kun kantaa sitä mielellään säätää olkahihnan pituutta ees taas ja edellisen laukun solmittavat hihnat otti välillä kupoliin, alkoi kyllä ottaa se värikin kun sitä on päivittäin katsellut.

Tähän käytin kuosikankaan vanhoja tyynyliinoja, olivat tosi paksua kangasta, sisustustyyppistä. Sisäpuolelle ja olkahihnaan Natibabyn Diamond bambu-puuvilla kantoliinaa, vetoketju joku kierrätetty kaapista kaivettu ja kiinnitykseksi olkahihnalle kaksi kantoliinarengasta, toiminta tapa samanlainen kuin rengasliinassa.


Vetoketjun tein niin että sen saa tarvittaessa kokonaan auki eli on avovetoketju. Ja sisäpuolelle pari taskua pienemmille tavaroille jottei niitä tarvitse aina hakea kassin pohjalta.

Lopputulokseen olen vähintäänkin tyytyväinen, tälläinen siitä pitikin tulla. Ja on iso koska mukana kulkee usein vaihtovaatteet kahdelle lapselle, pienemmän vaipat, evästä, juotavaa, kaikki pikkusälä (lompakko, puhelin jne.), itselle huppari, joskus miehenkin, ja silloin tällöin kauppaostokset. No tilaa tarvitsee :DD
Sisätaskujen yläreunassa on kuminauha pitämässä tavarat taskujen sisällä.


3 kommenttia:

 1. Kiva laukku! Ihana tuo kuosikangas.

  VastaaPoista
 2. Se on kaunis!
  Jos kannan vauvaa edessä, mun tarvii kantaa tavarat repussa. Olkalaukku rupee sattumaan, ehkä toispuoleisuuden takia. Tuommoinen leveämpi hihna olis varmasti parempi!

  VastaaPoista
 3. Tämähän on aivan mahtava ja tosiaan, kuosikangas on hurmaava! <3

  VastaaPoista