Tervetuloa ihmeelliseen maailmaan, luvassa kaikenlaista onnistunutta ja ei niin onnistunutta.

perjantai 21. lokakuuta 2011

Joulupukin konttiin

Joulu on ihan kohta (niin kahden kk päästä) ja niitä lahjoja on suotava alakaa tekemään jo nyt jotta ei tarvitse veren maku suussa vääntää viikkoa ennen jouluaattoa ;D

Pieni vihreä setti kokoa 92cm. Housut velouria, malli jogapantsien ja haaremien risteytys, takapuoleen aplikoitu sydän bambujoustiksesta ja toisessa lahkeessa tasku.
Paita robottitrikoota ja valkoiset resorit.
Pipo on vihreä-ruskea ja mallina kuvassa toimii vauhdikas Hapsiainen joka oli sitä mieltä että kamera on kiva lelu joka pitää saada omiin käsiin joten kuvanlaatu on vähän sitä sun tätä. Plus että pipo on jokseenkin suuri mallillensa :D
Lisäksi yhteen lahjasettiin valmistui pipo, novitan violettia rose mohairia ja sitten virkattu tuollainen pylpyrä. Mallina oma Hipsiäinen.


Ja koska mummolareissua on taas tiedossa ja autossa matkustamista niin tein pehmusteet Hipsiäisen turvavöihin. On näitä toivonut vaikka kuinka kauan ja joka kerta muistan asian vasta autossa kun laitetaan istuimen vöitä kiinni. Sisällä on fleeceä ja kiinnitys aplixilla mitä kaapista sattui löytymään.

4 kommenttia:

  1. ihania ompeluksia - tosi kivat nuo turvavyön pehmusteet!

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva idea nuo turvavyön pehmusteet! Ihania ompeluksia ja neulomuksia :)

    VastaaPoista
  3. Hyvä idea! Noi varmaan pysyy hyvin kohdillaankin kun tekee napakat. Ja sydänhousut on kyllä ihanat, tosi kivan sävyinen vihreä!

    VastaaPoista