Tervetuloa ihmeelliseen maailmaan, luvassa kaikenlaista onnistunutta ja ei niin onnistunutta.

perjantai 20. tammikuuta 2012

aplikoitu norsu ja tilkuntuhousta

Hipsiäinen tilasi itselleen eläinpaidan ja siihen sitten valikoitui norsu. Tykkään piirtää lyijärillä ja muutenkin pidän lyijykynäpiirroksista, tämä vain mainintana kun tuo kettu ja tää norsu näytää siltä omaan silmään :D Ilmapallot on oikeasti ihan symmetriset, jotenkin toi bambujoustis vaan vetää ne kuvaan kiemuroiks. Paita on raidallista bambujoustista, norsu velouria ja ilmapallot trikoo silppua. Kokona n. 116cm. Kaavana on uusimman OB: indian paita.



Sitten tuhosin tilkkulaatikkoa ja tein muutamat 50cm trikoohousut. Menee ystäville vauvalahjoiksi. Näiden kaava on uusimmasta OB:sta.

perjantai 13. tammikuuta 2012

Kettubody

Piirsin bodysta pienemmän kaavan ja aplikoin siihen ketun. No edelleen tässä on kasvunvaraa niin että on sopiva varmaan vuoden iässä.. Vaihteeksi hillittyä vaatettta kun tuppaa noi yläosat aina olemaan kovin värikkäitä ja täyteen ahdettua kuosia. Body on hiekan väristä joustista ja kettu joustista mutta perhonen velouria. Isompi valitti että hänkin tahtoo kettupaidan.



torstai 12. tammikuuta 2012

Body ja leggarit

Uusin ottobre tuli ja siinä oli hyvä perusbody kaava. Oon kaivannut Hapsiaiselle paksumpaa bodya ja ajattelin sitten tehdä kioskikissasta sellaisen. Kokona on 80cm muuten ihan sopiva mutta hihoissa on melkein 10cm ylimääräistä...

Leggarit on myös velouria ja lahkeet on rypytetty framilonilla. Vyötärönkin tein rypytettynä vaihtelun vuoksi. Näihin ei ollut kaavaa vaikka olin varma että olin OB:ssa sellaisen nähnyt, mutta inspiraation iskiessä en löytänyt kuin isompien koon josta sitten yritin tehdä sopivan kokoiset. Muuten tulikin hyvä mutta 5cm liian pitkät lahkeet ja jäi sinne muuallekin kasvun varaa :D



sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Punisher

En kuulema koskaan tee mitään miehelle, joten ajattelin ilahduttaa punisher pipolla, tuo kun tykkää niin kovin tuosta logosta. Pipo on kokonaan mustaa velouria ja logo valkoista velouria, malli on hieman muotoiltu :) Silitysrauta tartteis hankkia uusi, alkaa vetelemään viimeisiään, huomasin vaan taas kuvaa silittäessä kun jätti tuohon keskelle kalloa rusehtavan tahran >I murr.